Permanente Ontharing

Ultra Power Plus diode ice Yag laser

De krachtig ultra power Plus ICE diode laser heeft een 3 golflengten en input power van 3500 watt en behoort hiermee tot de Powerlasers.. Dit betekent dat de energie die uit het handstuk komt krachtig genoeg is om met een klein aantal behandelingen de haargroei met 90% te reduceren. Deze krachtige laser laat andere lasers met vaak niet meer dan 600-720 watt of goedkope lasers met slechts iets hogere machine power dan output power ver achter zich, maar ook krachtige lasers met een kleiner oppervlak van de laser output.

Wanneer kan ik geen laser behandeling ondergaan?

Wanneer u medicijnen gebruikt die uw huid lichtgevoelig maken. Ontstekingsremmers slikt. een pacemaker heeft, piercings, tatoeages of een implantaat heeft in het te behandelen gebied. De zone die je wil laten behandelen, mag niet gewaxt worden tot 3 weken voor de laserbehandeling.

3 ultrawave, triple wave

Wat zijn de voordelen van 3 ultra krachtige golflengten en waarom zijn traditionele diodelasers daarom verleden tijd: simpel gezegd, de 3 golflengten gecombineerd zorgen voor verschillende lagen energie wat meerdere typen haar vernietigd in één enkele shot. Hierdoor heeft u sneller en meer resultaat per behandeling vergeleken met traditionele diodelaser apparatuur. De Triple UltraWave Diode Laser combineert namelijk de ICE-technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat: we beginnen met de Alexandrite 755nm: om licht en dun haar aan te pakken. Vervolgens de diodelaser 808m: de meest effectieve golflengte voor donker haar. Als laatste de ND:YAG laser 1064nm: voor donker en bij donkere huidtypen.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld nodig?

Het aantal vereiste behandelingen verschilt per persoon en per zone. Gemiddeld zijn dit 6-8 behandelingen om 90% van een haargroei te verminderen.

Doet de behandeling pijn

De behandeling met onze nieuwe power diodelaser is pijnloos of bijna pijnloos.

Wat is het verschil met IPL en de Power diodelaser?

Het grote verschil tussen Power diodelaser en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat powerlaser ontharing DEFINITIEF is, na gemiddeld 5-8 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij voor lange tijd.
Bij IPL en andere methoden zijn in 1ste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10.. Vervolgens zijn er jaarlijks meerdere herhalingsbehandelingen nodig. Omdat er geen sprake is van definitieve ontharing ben je eigenlijk nooit klaar met ontharen. Hoewel de prijs per (IPL) behandeling lager ligt, valt de totaalprijs, door het grote aantal behandelingen, een stuk hoger uit dan de totaalprijs voor Diode powerlaser behandelingen.
En wat niet onbelangrijk is dat je met deze laser ook in de zomer veilig behandeld kunt worden.

Dez laser is ook geschikt voor alle huidtypes

Medioq triple wave diodelaser