ACNE

ACNE LIFT

Indicaties:

• Acne
• Vette huid
• Verwijde poriën
• Huid in totale disbalans

Resultaat
De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

Acnelan Mesoestetic

De Acnelan-behandeling van Mesoestetic: De meest effectieve behandeling tegen acne

Behandeling

Voor de behandeling van een ernstige vorm van acne bieden we Acnelan van Mesoestetic. Dit is wereldwijd één van de beste behandelingen voor een door acne aangetaste of acne gevoelige huid. Als niets anders lijkt te helpen en alleen zware medicatie nog rest, heeft u bij een Mesoestetic Acnelan-behandeling veel baat.

Werking en resultaat van de acne behandeling

Het Acnelan Pack is het meest effectief bij een combinatie van de professionele behandeling in de kliniek gecombineerd met thuisproducten van Mesoestetic. Hierdoor worden de verschillende factoren die invloed hebben op het ontstaan van acne grondig aangepakt. De werkzame bestanddelen van Acnelan reinigen en zuiveren de huid grondig, wat een positieve invloed heeft op de werking van de talgklieren en de talgproductie. Puistjes en ontstekingen zullen afnemen en zelfs de meest zware acne vermindert of verdwijnt na de behandelingen helemaal. Daarbij is Acnelan niet schadelijk voor de huid en pakt het ook de littekens, pigmentvlekken en roodheid aan die acne veroorzaakt. Zelfs voor de gevoelige huid is de Acnelan-behandeling van Mesoestetic de beste manier om acne aan te pakken en uw huid weer te laten stralen.

Tip:

U kussensloop is ook hier heel belangrijk, secret beauty beschikt over het beauty pillow kussensloop deze werkt verkoelend, kalmeert een vurige huid, bestrijdt onzuiverheden en werkt antibacterieel.
Beauty Pillow kussensloop 22€