Keratine

WAT IS EEN KERATINE BEHANDELING?

Een keratine behandeling is een krachtige haarhersteller

Een keratine behandelingen is een extreem krachtige haarhersteller die in staat is om het haar optimaal te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren.
Keratine is dus geen permanente straightener, maar een herstellende behandeling!
De keratine behandelingen bieden intensieve verzorging, krachtige versterking en optimale hydratatie aan droog, beschadigd en pluizend haar.
Er zijn verschillende keratine behandelingen. Ieder product richt zich op een ander haartype, waardoor ik de perfecte verzorging kan bieden aan iedereen.
Voor zowel fijn haar dat volume mist, als voor dik, krullend haar dat minder krul en/of volume wenst, ik biedt voor ieder haartypes een gewenst resultaat en een unieke keratine behandeling.
Ik werk enkel met top merken die resultaat en kwaliteit garanderen , zoals
Jean Paul Mynè , KERATHERAPY ,…

Belangrijk :
Als verpleegkundige gaat bij mij gezondheid boven schoonheid ,dus ik gebruik geen chemische keratine waardoor de keratine die ik gebruik ook zeer geschikt is voor een gevoelige hoofdhuid en voor kinderen .

BEHANDELING DUUR :

Een keratine behandeling duurt 2 – 3 uur .
Het is niet nodig om u haar te wassen voordien .

NA DE BEHANDELING :

Indien u deze tips volgt heb je 4 maanden tot 6 maanden geniet van u treatment

Na de behandeling 3 dagen stylen en dan pas wassen , indien u krullen wilt behouden niet stylen maar enkel de keratine 3 dagen niet wassen .
Maximaal 2 keer per week u haar wassen .
Gebruik geen stijltang of zo weinig mogelijk .
Na het wassen de haren drogen , als het haar langer dan een 1 uur nat blijft gaat het snel pluizen .
Enkel schampoo en condioner gebruiken die SLES en SLS  vrij is en een PH-waarde tussen 5,2 en 5,7.
De haardroger niet te warm gebruiken en best is dat je haar beschermt met een product , mijn fanforiet is de Daily Smoothing Cream .

De Daily Smoothing Cream is een formule van o.a. pure keratine en aminozuren, die wordt geactiveerd door de warmte van de föhn en het haar direct voedt, glanzend en gemakkelijk handelbaar maakt.

Tip :

Ook als je geen keratine behandeling hebt ondergaan is het belangrijk om geen chemische shampoo te gebruiken , zeker met het ouder worden word het haar kwetsbaar .
En het haar altijd drogen , vroeger werd gezegd dat een haardroger slecht is, maar het is wetenschappelijk bewezen dat juist te lang nat laten van de haren ,het haar gaat verzwakken, pluizen en gemakkelijk breken .

Vaak krijg ik de vraag is een keratine behandeling geschikt om haar uitval te stoppen , helaas is het antwoord ” neen ”
Als je last hebt van haaruitval, komt dit van binnen uit ,dit kan hormonaal zijn , vit D te kort , ijzer te kort , stress , …voor haaruitval heb ik andere behandelingen zoals mesotherapie of Dr.Cyj hairfiller.