Medische gelaatsbehandelingen

Mesopeel TCA 15 %

Zelf-neutraliserende peel, progressieve penetratie, huidveroudering. Stadium II tot III huidveroudering: Matige photoaging. Oppervlakkige en matige rimpels. Doffe huid. Gepigmenteerde vlekken. Oppervlakkige acnélittekens en comedogene acné
Naargelang de ernst van het huidprobleem kunnen er 1 tot 3 behandelingen nodig zijn.

HYAMINO CARE 75 SKINBOOSTER

Een HyaminoCare 75 behandeling is een behandeling die op de meest efficiënte manier de huid van binnenuit terug opbouwt en verbetert. Een duurzame huidverbeteraar. De werkzaamheid zit in de gepatenteerde combinatie van 4 essentiële aminozuren en verschillende soorten hyaluronzuur. Samen geven ze de huid alle benodigde bouwstenen waarbij de huid zichzelf snel herstelt van oxidatieve en regeneratieve schade (fijne lijntjes, slapte, verkleuring).

Zichtbaar resultaat

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, je ziet direct een vollere en meer stralende huid. De verdere verbetering zal tussen de 30 en 60 dagen verder zichtbaar worden en nog tot 3 maanden verder doorzetten. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een filler voor volume, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer volume en veerkracht in de huid.

EJAL40 BIO SKINBOOSTER

ELAJ 40 is een veilig product vanwege het ontbreken van chemische “versterkers” die bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het is puur hyaluronzuur, dat een verbeterd effect bereikt door een juiste keuze van kettinglengtes en geschikte reologische eigenschappen. Zuinig en milieuvriendelijk.

Indicaties

 • Gedehydrateerde, droge, slappe huid
 • Blootgesteld aan UV-straling, airconditioning
 • Met striae, verkleuring of als ondersteunende therapie voor andere methoden
 • Voorbereidende therapie voor filler behandelingen

  Efect

  • vermindert en elimineert snel tekenen van huidveroudering
  • bio-revitaliseert de vochtarme en beschadigde huid
  • herstelt de verloren gezichtscontour
  • versterkt de extracellulaire matrix van de huid
  • neutraliseert slappe huid
  • verzacht rimpels
  • verbetert de huidskleur en elasticiteit

  MICRO MESO BTX

  Heb je last van voorhoofd rimpels of een diepe frons of kraaiepootjes maar u heeft liever geen botox dan is BTX het alternatief of gebruikt u botox en wil je effect verlengen dan is dit ook een perfecte aanvulling .

  DR.ALAYA TREATMENT

  Dit is een geheime recept voor huidverjonging dat veilig is en voor iedereen geschikt die op een natuurlijke manier de tijd wil terug draaien.

  Vooral de top secret treatment geeft een resultaat dat je voortaan niets liever meer wilt en het effect houd wel een jaar lang, soms zelfs langer !