Pure Renewal Plus | Keratine

Stralend, pluisvrij haar – circa 3-4 maanden | Keratine

 

Resultaat

De Pure Renewal Plus behandeling geeft maandenlang (circa 3-4 maanden) makkelijker handelbaar, glanzender, pluisvrij haar en afhankelijk van uw wens kunnen uw krullen/ slagen getemd (gladder, maar niet volledig steil) worden of behouden. De behandeling duurt, afhankelijk van de lengte en hoeveelheid haar, circa 2 – 3 uur.

 

Behandeling

De behandeling begint met het wassen van het haar met de Pre Treatment, Clean Start Shampoo.

Deze shampoo verwijdert het residu van eventuele styling producten en zorgt dat de haarschubben worden geopend, zodat de keratine goed kan worden opgenomen.Daarna wordt de keratine op droog (of bijna droog) haar aangebracht. Dit gebeurt passe voor passe, zodat de keratine goed in al het haar kan trekken. Afhankelijk van uw haartype en wensen, moet de keratine daarna intrekken.

Houd rekening met circa 45-60 minuten intrektijd. Wanneer de keratine voldoende is ingetrokken, wordt het haar kort gespoeld.  Hierna wordt het haar volledig droog geföhnd met dus nog een deel van de keratine creme in uw haar. Na het föhnen wordt het haar passe voor passe volledig glad getangd. Hierna is de behandeling in principe klaar. Indien u dat wenst, kunt u uw haar direct wassen en naar eigen wens in model brengen, maar wij raden aan om minimaal 24 uur te wachten.

Keratine
Keratine

Express Pure Plus

Glanzender, makkelijker handelbaar haar circa 6 weken

Express Pure PLUS is een snelle en veilige manier om pluis te verwijderen en het haar een flinke ‘health boost’ te geven. Een combinatie van keratine, argan olie, jojoba olie en rozemarijn extract transformeren beschadigd, poreus en droog haar in glanzend, makkelijker handelbaar en gezonder haar voor circa 6 weken

Keratine