Lichaam

Secret Beauty heeft 2 fantastische producten die beide voor een heel mooie en blijvend resultaat zorgen als je op zoek bent naar afslanking, stevigere lichaam, anti-cellulitis !
Bij beide producten zie je resultaat vanaf de eerste behandeling !

Bioslimming | Afslanking

Bioslimming heeft in 2015, 2016, 2017, 2018,2019, 2020 en 2022 opnieuw een award gewonnen voor beste bodywrap, cm verlies , elimeert vet en vochtophoping, verstevigt en hydrateert de huid , vermindert striae , spataders en spider naevi Slanker silhouet , mooie, stevigere , gladde huid, anti-cellulitis ,afvoer van afvalstoffen

De behandeling

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Eerst wordt wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontpannen.
Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent. Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 6 behandelingen binnen 6 weken aan.
Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder. Belangrijk: de dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.Tot 4 uur na de behandeling mag u niet douchen.

Wetenschappelijk bewijs

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling! http://www.bioslimming.com/clinical_study.html

Bye Bye Cellulite Creme

Heb je de tijd niet om elke week naar het salon te komen of het budget niet , wees dan niet teleurgesteld want met deze creme thuis 3 maanden te gebruiken heb je ook al prachtige resultaten .

Werking :

De crème dringt naar binnen en gaat onze afvalstoffen en vetstoffen losmaken en doorsturen naar onze lever. Daar worden de afvalstoffen omgezet in energie. De overige afval- en vetstoffen gaan verder naar de nieren en worden hier afgebroken. Zij verdwijnen via de urine naar buiten.
De crème zit in een grote pot en smeert gemakkelijk uit. Een dun laagje is voldoende. Je moet er wel even de tijd nemen om het goedje te laten intrekken, want anders zit het op je kleding en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Enfin. Na het smeren gaat het spektakel na zo’n 5 minuten van start. Je huid begint te tintelen en wordt gloeiend heet. Ook krijg je een rode kleur waar een kreeft jaloers op is. En dat is allemaal goed, want dit houdt in dat er echt iets gebeurt. Je bloedcirculatie is nl. keihard aan het werk om afvalstoffen en vet af te voeren. Na zo’n 10 minuten wordt het branderige gevoel minder en trekt de rode kleur langzaam weg.