Je kan bij een massage kiezen voor een verzorgde olie of mits een suplement kan heb je de keus om gemasseerd te worden met 100 % arganolie Arganolie is een zeldzame en uiterst waardevolle vloeistof. Het wordt het Marrokaanse goud genoemd, vanwege het zeldzame karakter en de bijzondere samenstelling. Arganolie hersteld de huid ,voed ,beschermd ,werkt vochtinbrengend en gaat droogheid tegen. Arganolie is rijk aan krachtige anti-oxidanten en verjongt en herstelt de huid van binnenuit.

CUPPINGMASSAGE | LICHAAM

Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. | Lichaam

Werkt dus afslankend ,verstevigd en herstellend ,het maakt ook dieplieggende blokkades die moeilijk los te maken zijn een manuele massage.

Lichaam

RITIUEEL LA SULTANE DE SABA

Na het kiezen van één van de heerlijke geuren gamma van Sultane De Saba word er gestart met een Mist die je bedwelmt onder de gekozen geur ,hierna volgt een volledig lichaams peeling.

Vervolgens krijg je een pakking die u huid heel diep gaat voeden en daarna volgt een heerlijke lichaams massage met de bijhorende olie uit het gekozen geur gamma die u huid weer zalig zal voeden terwijl je geniet van je massage.

WETCUPPING THERAPIE

Hijama of cupping therapie reinigt uw lichaam van zuurrijke, giftige stoffen (bloedstasis) die zich in ons lichaam bevinden en vermeerderen terwijl wij ouder worden. De bronnen van dit giftige afval bevatten.

  • de verontreinigde lucht die wij hebben ingeademd.
  • de giftige stoffen in ons voedsel, water, dranken en huishoudelijke producten.
  • ongezond voedsel. · medicijnen. · het effect van ziekten en ongevallen.
  • de toxines van geestelijke spanningen, woede, bezorgdheid en depressie.
  • Hijama zou u onder andere kunnen helpen bij o.a.:

Blessures , Hernia , Migraine , Cellulitis , Artrose , Depressie , Allergie , Insomnia , Diabetes , Aambeien , Hartklachten , Lage rugklachten , Herpes zoster