Secret Beauty heeft 2 fantastische producten die beide voor een heel mooie en blijvend resultaat zorgen als je op zoek bent naar afslanking, stevigere lichaam, anti-cellulitis !

Bij beide producten zie je resultaat vanaf de eerste behandeling maar het is altijd beter het in kuur doen van 6 behandingen.

Bioslimming | Afslanking

Bioslimming heeft in 2015 en 2016 opnieuw een award gewonnen voor beste bodywrap, cm verlies , elimeert vet en vochtophoping, verstevigt en hydrateert de huid , vermindert striae , spataders en spider naevi Slanker silhouet , mooie, stevigere , gladde huid,anti-cellulitis ,afvoer van afvalstoffen

afslanking

De behandeling

De behandeling duurt ca. 60 minuten. Eerst wordt uw lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule, combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. U zult het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontpannen.

Na dit half uurtje wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige bindweefselmassage op de behandelde gebieden en u zult merken dat u het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat u gedurende de dag nog wat rillerig bent. Geweldige resultaten al na 1 behandeling! Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 6 behandelingen binnen 4 weken aan.

Je voelt je lichter, de huid is strakker en veel gladder. Belangrijk: de dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden.Tot 4 uur na de behandeling mag u niet douchen.

afslanking

Pro Line Body Wrap

slanker in minder dan 1 uur het kan met pro-line bodywrap

Werking :
De crème dringt naar binnen en gaat onze afvalstoffen en vetstoffenlosmaken en doorsturen naar onze lever. Daar worden de afvalstoffenomgezet in energie. De overige afval- en vetstoffen gaan verder naarde nieren en worden hier afgebroken. Zij verdwijnen via de urine naar buiten.

Belangrijk :
De crème werkt nog 12 uur door. Het is dus belangrijk dat u gedurende deze tijd geen douche of bad neemt. Drink ook 1.5L water na de behandeling om het resultaat te bevorderen.

afslanking